Simonyi Pitch Competitions

A Simonyi BEDC 15 hetes Inkubációs Programját 2 esemény foglalja keretbe. Egyik a Simonyi Pre-Pitch, mely minden félévben a szemeszter 5-6. hetén kerül megrendezésre és a Simonyi Final Pitch, ami a program záró rendezvényeként, a félév végén kerül megrendezésre.

A Pitchek során a Programban résztvevő ötletgazdák/vállalkozások egy rövid prezentáció során bemutatják a Program alatt végzett tevékenységük eredményét egy kockázati tőkésekből, a vállalkozásfejlesztés regionális képviselőiből, a Simonyi Meets the Pros rendezvény meghívott előadóiból, valamint a PTE Közgazdaságtudományi Karának oktatóiból álló szakmai bizottság előtt.

 

A Pre-Pitchen a szakmai bizottság értékeli az addig körvonalazódott projekteket és építő kritikákat fogalmaz meg a csapatok számára.

 

A Final Pitchen a szakmai bizottság a már kidolgozott projekteket bírálja el, pontozza és minősíti. Az esemény zárásként a résztvevők oklevelet kapnak, valamint a szakértők négy díjat osztanak ki a legkreatívabb és legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó csapatok számára.

Díjak:

  • Simonyi Innovációs Díj
  • Simonyi Profit Díj
  • Simonyi Kreativitás Díj
  • Simonyi Fenntarthatósági Díj