Hallgatók

Fiatalként biztos szeretnéd megváltoztatni a világot, kitűnni valamivel a társaid közül, sikeres és gazdag lenni, szakmailag elismert, idézett. Ahhoz, hogy ezt a célt elért nincsen másra szükség, minthogy keményen dolgozz a saját fejedből kipattanó, lehet, hogy álomnak tűnő ötleteiden, amik nem is biztos, hogy megvalósíthatatlanok. Ebben a kemény, fáradságos munkában, azaz a vállalkozóvá válásban, segít téged a Simonyi BEDC közössége, azaz olyan fiatalok, akik szintén szeretnének „nyomot hagyni” a világban.

Fontos tudnod, hogy attól, hogy ilyen vagy még nem feltétlenül leszel cégalapító, vállalattulajdonos, ugyanis megtörténhet, hogy a szakmai karriered első néhány évében egy nagy cégnél, mint alkalmazott, fogsz elhelyezkedni és azon a szervezeten belül leszel te az „ötletember”, azaz a belső vállalkozó. Miután megtanultad, amit kell, rá fogsz ébredni, hogy ezt te is tudnád csinálni cégen kívül, és akkor majd létrehozod a saját vállalkozásodat.

A Simonyi BEDC programjai, képzései, eseményei segítségével támogatást próbál adni minden vállalkozó szellemű fiatalnak abban, hogy a vállalkozó szellemet minél hatékonyabban tudja vállalkozói kapacitássá formálni és, hogy megtanulja azt, hogyan kell ezt a kapacitást a mindennapokban fejleszteni.

Nézz körül nálunk és jelezd, ha van ötleted, szeretnél a szakmai munkában részt venni!