Vállalati tanácsadók

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (PTE-KTK) létrejött Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központ (Business and Economic Development Center, BEDC) Simonyi Inkubációs Programjának kiemelt célja, hogy a szűkebb illetve tágabb értelemben vett régió (Pécs/Baranya/Dél-Dunántúl) kis- és középvállalatai számára elérhető legyen egy olyan komplex szolgáltatási rendszer, amely elősegítheti, hogy a bennük meglévő, de különböző külső és belső akadályok miatt eddig még ki nem használt bel- és külpiaci potenciált a lehető legnagyobb mértékben kiaknázva a hazai és külföldi piacokon is sikeres vállalattá váljanak.

Hallgatóként szeretnéd:

  • a megszerzett tudásodat a gyakorlatban is hasznosítani?
  • valós piaci problémák megoldását kidolgozni?
  • önéletrajzodat újabb referenciákkal bővíteni?

A Simonyi Inkubációs Program vállalati tanácsadó pozíciókat hirdet, amely a jelentkező hallgatók számára lehetőséget biztosít, hogy valós piaci problémák megoldásán keresztül segítsék a régiós vállalatok fejlődését. A 6-14 hetes fejlesztési folyamat során jelentkezők szorosan együttműködnek a vállalatokhoz rendelt mentorokkal és vállalati klienssel.

Csatlakozz és szerezz tanácsadói tapasztalatot! A vállalati tanácsadóként a vállalati mentorok segítségével fejlesztheted tárgyalástechnikai, üzletfejlesztési, prezentációs készségeidet és tapasztalatot szerezhetsz a kis- és középvállalatokat érintő funkcionális szakterületeken.

A Simonyi Inkubációs Program vállalati tanácsadójaként akkor teljesítheted a programot, ha eleget teszel a program által támasztott következő követelményeknek:

  • aktív részvétel a rendezvényeken,
  • a vállalat mentora által delegált feladatok előre megadott időpontra történő teljesítése,
  • rendszeres konzultáció a vállalattal és a vállalati mentorral
  • az eredmények dokumentálása, amelyek írásban is benyújtásra kerülnek a vállalati mentorok részére

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, jelentkezz a simonyibedc@ktk.pte.hu e-mail címen.