Vállalkozásfejlesztési kurzusok

Célunk olyan a vállalkozásfejlesztés egy-egy specifikus területének elméletéhez vagy gyakorlatához kapcsolódó gyorsképzések nyújtása, melyek teljesítésével hallgatóink igen rövid idő alatt, az üzleti életben azonnal hasznosítható ismereteket kapnak (pl. crowdfunding, vállalatalapítás jogi teendői, üzleti modell építése, ötletgenerálás). A képzések erőteljesen fókuszáltak, így csak arról szólnak, ami hallgatóinkat érdekli. Jóval rövidebb idő alatt nyújt használható ismeretet, mint a felsőoktatási rendszer bármelyik hagyományos képzési szintje és jelentősen olcsóbb is. Az egyes képzések témáit és a tananyagait mindig az üzleti partnereinktől származó jelzések és a gazdasági környezet aktualitásai alapján jelöljük ki és építjük fel, így azok mindig frissek, relevánsak.

  • Ajánljuk azoknak, akik vállalkozásba fognának.
  • Ajánljuk gyakorlott szakembereknek, vezetőknek ismereteik felfrissítésére, bővítésére, mélyítésére és aktuális problémáik megoldásának támogatására.
  • Ajánljuk közgazdász hallgatóknak, akik a diplomán túl további értékes ismereteket szeretnének, melyekkel megkülönböztethetik magukat a munkaerőpiacon másoktól.
  • Ajánljuk mindenkinek, akit a vállalkozások menedzselésének különleges kihívásai és feladatai érdekelnek.
  • Ajánljuk vállalatoknak, akik képeznék munkatársaikat. Számukra a képzések szakmai tartalma, helyszíne, időtartama és időpontjai is tesztre szabhatóak.

Képzéseink diplomát nem adó kurzusok, melyek teljesítéséről tanúsítványt állítunk ki. Kérjen értesítést folyamatosan frissülő képzési kínálatunkat! Meg is írhatja nekünk azt, hogy Önt a vállalkozásfejlesztés mely területe érdekelné.