Üzleti ötletem van

Van egy üzleti ötlete, találmánya, de nem tudja, hogy hogyan tovább? Mi csapatot, mentort és infrastruktúrát biztosítunk, hogy az ötletből egy, a finanszírozási forrásjuttatók, a kockázati tőkések figyelmét felkeltő vállalkozás alapja jöhessen létre!

A Pécsiközgáz Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központja (Simonyi BEDC) "5LET OUTLET" címmel üzleti ötletversenyt hirdet a Pécsi Tudományegyetem polgárai számára azzal a céllal, hogy elősegítse a PTE hallgatóiban, oktatóiban, dolgozóiban rejlő kreativitás, innovativitás üzleti sikerkompetenciává alakítását. A sikeres pályázók a verseny által nyújtott forrásszerzési lehetőségek mellett kapcsolati és intellektuális tőkével gazdagodhatnak, melyek együttesen megkönnyítik a létrehozandó üzleti vállalkozás működését az induló fázisban. Emellett a pályázók a verseny végeztével egy inspiráló, vibráló közösség, a Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központ tagjává válnak, exkluzív hozzáféréssel annak szakértői/kapcsolati hálózatához, rendezvényeihez.

 

 

 

Egy sikeres kutató üzleti ötlete, avagy kutatóból is lehet vállalkozó:

Dr. Bencze Bálint „HerbaDental” üzleti ötlete a Simonyi Inkubációs Programban inkubálódott és 2015-ben az értékesítési fázisba ért. A termék „HerbaDei szájvíz” márkanéven a Béres Egészségtár révén a patikákban és a Herbaház szortimentjében kerül értékesítésre, valamint a HerbaDei honlapon érhető el. A PTE ÁOK kutatója a program részvevőinek támogatásával, önállóan olyan vállalkozói készségekre és képességekre tett szert, melyek hozzásegítették a sikerhez.

 

Várjuk jelentkezését!