Monday MeetUp

Van egy jó üzleti ötleted? Azon gondolkozol, hogy megvalósítsd egy régi álmod? Már el is kezdtél dolgozni rajt? Meg akadtál valahol? Szeretnék egy inspiráló közösséghez tartozni? Nem szeretnél magányos vállalkozó lenni?
Ha valamelyik kérdésedre is a válasz igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk. A Moday MeepUp egy olyan találkozó pont, ahol együtt gondolkozhatsz, fejleszthetsz, tanácsot kérhetsz olyan emberektől, akik szintén az üzleti élet szereplői vagy oktatatói.

Miért is hasznos egy ilyen közösség tagja lenni?
A jelenlévők biztos hozzátudnak tenni az elképzeléseidhez. Nincs olyan, aki ne torpant volna még, vagy szembesült volna problémával projektje kapcsán. Ezáltal a jelenlévők is megoszthatják az ő tapasztalataikat, tanácsaikat és egy új perspektívát nyitnak a számodra is.

Mit kell tenned, hogy tagja légy a közösségünknek?
Töltsd ki a jelentkezési lapot! Itt bemutathatod saját magad, a projekted és ha van, akkor a problémádat is. Nem kell megijedni, elég ha pár mondatban összefoglalod a gondolataidat!

Hogy is zajlik a Monday MeetUp?
A találkozóink hétfőnként 18:30-kor vannak a PTE KTK épületében. A jelenlévők minden MeetUp-ra felkészülnek, röviden megosztják az aktuális elképzeléseiket, gondjaikat, majd közösen megpróbálunk segíteni bennük. A gondolkodás irányításában az Osterwalder féle Business Model Canvas módszertant hívjuk segítségül.

Tehát, ha érdekli ez a fiatalos, szakértelem, ambíció gazdag környezet, azaz a Simonyi Vállalkozói Ökoszisztéma, akkor lépjen velünk kapcsolatba a simonyibedc@ktk.pte.hu címen. Valamint ha már van konkrét projekted/ötleted/problémád, akkor az alábbi linken tudod ezt velünk tudatni, illetve csatlakozni a Monday MeetUp programunkba: ​http://simonyiugfk.ktk.pte.hu/mmetup