Bemutatkoztak az inkubált ötletek a DesignPécsen

Györkő Dorisz sze, 2017/10/04 - 08:51

2017. október 2-án 18:00-s kezdettel a DesignPécs keretében a MarketingSoul társszervezésében mutatkoztak be a Simonyi Inkubációs Program ötletei, az 5let Outlet Ötletverseny továbbjutói ezúttal külső helyszínen a Nana bistro&bar-ban.

Az est folyamán a Csendtérkép, az APPecs, a House Services, a Find my Pet, a Working Dog manager, a PetPalace, a PsychoScan App, a SkillVersum és a Virtual reality made easy ötletek és csapataik 2 percben mutathatták be a szakértői zsűri előtt az elképzeléseiket, amelyet ezúttal Radnai Krisztina, Kovács Éva, Handó János és Török Gergő alkottak. Ezt követően a zsűri kérdéseket tett fel és javaslatokat fogalmazott meg, amelyek segítik a projektek továbblépését, hogy a félév végére már tesztelhető üzleti kezdeményezéssé fejlődjenek az ötletek.

Az est folyamán a zsűri két díjat osztott ki, a PetPalace a legjobb prezentáció díját kapta, míg a PsychoScan App a legígéretesebb projekt díjat vihette haza. A szép számban összegyűlt közönség is választhatott kedvenc ötletet, így a tegnapi közönség kedvenc é a közönség díj győztese a Csendtérkép csapata lett.

A projektek kidolgozása folytatódik, ahogy az Inkubációs Program rendezvényei is, hétfőnként szakemberek mesélnek a hallgatóknak egy-egy témáról, amely segítheti a projektjük előrehaladását. Október 9-én Vendler Balázs Gamification előadását hallhatják az érdeklődők 18:30-tól a PTE KTK Hatchery termében. Minden érdeklődőt várunk!

Ajánljuk továbbra is mindenki figyelmébe a globális virtuális platformunkat, amelyen a nemzetközi projektek mellett a fenti ötletek portfóliója is megtalálható, illetve a csapattagok, ötletgazdák, külső és belső mentorok kompetencia portfóliói elérhetők. Látogassatok el a netmib.pte.hu oldalra, fedezzétek fel a platform adta lehetőségeket és bátran csatlakozzatok az egyre bővülő nemzetközi közösséghez.

Folytatás és további hírek hamarosan…