Simonyi Final Pitch

Balogh Virgínia k, 2017/12/26 - 17:52

Trafik, 2017. december 6.

Egy újabb eseménydús szemesztert tudhatunk magunk mögött, melynek zárásaként Mikulás napján lezajlott a Final Pitch a Trafikban. A Hiventures Kockázati Tőkealapkezelő kollégái előtt mutatkozhattak be az Inkubációs program projektjei, valamint külsős, kutatói projektek is.

Izgalmas volt ez a félév is, hiszen a projektfelhozatal nagyon sokszínű volt. A cuki kisállatoktól egészen a virtuális valóságig, egy kis buliapplikációval, na és persze nem utolsósorban a csendet kedvelőknek is kedvezve minden volt. Öröm látni, hogy a kreativitás és a tenni akarás mennyi emberben ott van még mindig, és sokan eltaláltak hozzánk, hogy segíthessünk megvalósítani álmaikat.

A legjobb ötleteket idén sem hagytuk hazamenni üres kézzel, hiszen minden évben kiosztunk négy díjat a záróeseményünkön. Ezen díjak büszke gazdái ebben a szemeszterben a következő csapatok lettek:

Fenntarthatósági díj: SkillVersum

Profit díj: Bioimpedancia mérőműszer

Kreativitás díj: Soul Scan

Innovációs díj: NARRCAT

Köszönjük most is mindenkinek a munkáját, az Ünnepek alatt kijár egy kis pihenés, de jövőre, újult erővel vágunk bele egy kreatív, innovatív ötletekkel teletűzdelt Inkubációs programba!