Simonyi Pre-Pitch - bemutatkoztak a félév ötletei

Györkő Dorisz p, 2018/03/09 - 11:38

 

A Simonyi BEDC szervezésében, a Hiventures támogatásával a Pre-Pitch eseményen, 2018. március 5-én 18:00-kor a Reggeliben (Király u. 23-25.) bemutatkoztak az 5LET Outlet ötletverseny e féléves projektjei. Az esemény elején Bedő Zsolt igazgató adta át az okleveleiket a Simonyi Inkubációs Programot előző félévben sikeresen teljesítő hallgatóknak. Ezt követően hallhattuk az idei félév ötletgazdáinak 2 perces előadását, amelyet 7 percnyi visszacsatolás, tanácsadás követett a szakértői zsűri jóvoltából.

 

A Pre-pitch tavaszi zsűrijében Kovács Éva (PTE MIK), Török Gergő (MarketingSoul) és Hoffmann Tamás (Lafarge) segítette az ötletgazdákat abban, hogy milyen irányba érdemes elvinni az ötletet annak érdekében, hogy a májusi Final Pitchen már a zsűri munkájába bekapcsolódó Hiventures Kockázati Tőkealap képviselőjét is meggyőzzék, és csatlakozva a Momenthez ők is a Hivnetures által támogatott projektek sorába lépjenek.

 

Az este során az alábbi ötletek rövid bemutatását hallhatták az érdeklődők:

HangSzóró Dömény Balázs
Innováció az edzéstervezésben Bodó Dávid
Smart-App Kovács Sándor, Takács Nikoletta
MƟDƟart Komjáthy Máté, Szabó Klarissza Médea
Anytime Hajdú Örs
The Know Chain Elekes Tamás Lajos
Számítógépes ellenanyag meghatározás Molnár Kinga
E sport verseny szervezés Magyarországon Mészáros Márton
Internetes platform művészeti alkotások eladására és cserélésére Csillag Gergely
Pécs Points Project Nemes Márk
Better Together Jillek Mátyás

 

A csapatok a május 7-ei Final Pitchig dolgoznak az ötleteken, érdemes lesz akkor is eljönni és megnézni, hova jutottak a projektek.