Varga Bettina, volt BEDC-es hallgató lett a PTE Hiventures nagykövete

Györkő Dorisz k, 2018/10/16 - 14:20

"Mindig is érdekelt a vállalkozások elindításának folyamata és ezért is igyekeztem az egyetem nyújtotta lehetőséget felhasználni arra, hogy valami pluszt kapjak a tananyagon kívül. Számomra a gyakorlatorientált kurzusok többet adnak, hiszen itt bele láthatok miből áll például egy „business modell és pénzügyi terv”, valamint így bátrabban tudok belekezdeni egy munkába. A Hiventures által meghirdetett állást egy nagyon jó lehetőségnek gondolom, hogy többet megtudjak a start-up világról és új területeken próbálhassam ki magam. Jó érzés egy csapathoz tartozni."

Varga Bettina

 

A Hiventures Közép-Kelet-Európa legnagyobb kockázati tőkealap-kezelője, melynek küldetése a hazai innovációs és startup ökoszisztéma fejlesztése, a vállalkozói kultúra erősítése, valamint a vállalkozásalapítás ösztönzése. A Hiventures célja, hogy 3 egymásra épülő befektetési programjával lehetőséget biztosítson a jövő innovatív elképzeléseinek Magyarországon. Éppen ezért idén elindította a Hiventures Unitrons elnevezésű egyetemi nagykövet programot, melynek célközönsége az egyetem hallgatói. A Hiventures Unitrons program fő célja, hogy különböző programok szervezésével megmutassa a hallgatóknak, hogy miként válthatják valóra innovatív ötleteiket. Amellett, hogy szeretnénk, hogy a diákok minél szélesebb körben megismerkedhessenek a Hiventures nyújtotta lehetőségekkel, szeretnénk az egyetemi tananyagot is kiegészítő tudást átadni megjelenéseink során.

 

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet vagy bármi kérdésed van, elérheted Bettinát a következő e-mail címen: varga.bettina@unitrons.hu