Mentorprogram

 

A Simonyi Mentorprogram célja az egyetemközpontú vállalkozói kapacitásteremtés támogatása, így feladatának tekinti a felsőoktatásban tanuló fiatalok ötletinek katalizálását, az ötletek, üzleti szempontból történő, fejlesztését, piacosításának elősegítését.

A Simonyi Inkubációs Program időtartama alatt az ötletgazdák kiscsoportos mentortalálkozókon és kötetlen előadásokon találkozhatnak a Mentorokkal, amely rendezvények során a Mentorok megosztják személyes tapasztalataikat és útmutatással, impulzusokkal segítik az ötletgazdákat az ötletük megvalósításához vezető helyes út megtalálásában. Amennyiben a találkozók folyamán az együttműködő felek között közös megegyezés születik a Mentor és Mentorált viszony kialakításáról, úgy a felek megkötik a mentori szerződést és megegyeznek a közös munka operatív feltételeiről.

A Simonyi BEDC Mentorprogramba azokat az üzleti életben tapasztalt szakembereket várjuk, akik a Mentorprogram céljaival egyetértenek, önkéntesen vállalják a mentori szerepkört és elfogadják a Mentori Szabályzatban rendelkezéseit.

KONZULTÁCIÓ:

http://simonyiugfk.ktk.pte.hu/mentorprogram