Hatchery

Annyit tesz: Keltető. A Simonyi BEDC hálózatának tagjai, 2014 szeptembere óta a szervezettől, mentoroktól, külső szakértőktől kapott szakmai segítség mellett egy új teret is belakhatnak. A Közgazdaságtudományi Kar 4. emelete ad helyet ennek a közösségi térnek, mely kisebb irodákból és egy tárgyalóból tevődik össze.
Hogy miért is ezzel a névvel láttuk el? Hiszen itt kerülnek kibontásra, fejlesztésre az ötletek, projektek, ide húzódhatunk el, ha tanulni szeretnénk, illetve csoportos munkát végeznénk. Akár konzultációknak is helyet adhat, ha erre van igény.
A fejlődés a kulcsszó ebben a közegben. Ne hátrálj meg, lépj be bátran! Iroda foglalás lehetséges, nyitottak vagyunk mindenki előtt. Ezeket az irodákat az egyes projekteken dolgozó csapatok személyre szabhatják és nyugodtan, profikhoz hasonló módon végezhetik munkájukat. Három szervezet saját irodát kapott a negyedik emeleti térben: a MaD, az EC of Pécs és a Karton Network. Töltsd be a teret miközben itt töltöd el a fejlődésre szánt idődet!
A Hatchery nem csupán a Simonyi BEDC programjainak egyik fő helyszíne, hanem egy új közösségi tér a hallgatók számára is. Ahová fel tudtok ugorni egy hosszú egyetemi nap alatt, és kicsit dolgozni a beadandó feladatokon, felkészülni egy prezentációra, vagy csak átbeszélni pár nehezebb feladatot statisztikából. A Keltető biztosítja számotokra a környezetet, hogy minél produktívabbak legyetek, nektek már csak ide kell jönnötök és élni a lehetőséggel.