Simonyi Nagykövetek

A Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központ kiemelt célja a vállalkozói lét, szemlélet, gondolkodásmód, „életérzés” terjesztése, s annak beépítése az emberek mindennapjaiba. „Vállalkozónak” tekintünk minden olyan egyént, aki:

Képes lehetőségeket felismerni, körülírni, kiaknázni, s mindezt úgy, hogy eközben kockázatot vállal, s kívül kerül saját komfortzónáján. Ezek az emberek ugyanis képesek új vagy újszerű dolgokat létrehozni, új gazdasági vagy civil kezdeményezéseket elindítani, s ezáltal megmozgatni, fizikai és szellemi értelemben egyaránt, saját környezetüket. Ennek a folyamatosan törekvő, gondolkodó, dinamikus hálózatnak (ökoszisztémának) az eredménye egy fenntarthatóan fejlődő, egyre versenyképesebb társadalom, amiben az egyének szabadabbnak, függetlenebbnek érzik magukat.

A Simonyi Nagykövetek katalizátorai a vállalkozói szemléletmód terjedésének, s elősegítői annak a folyamatnak, aminek keretében a vállalkozó szellemű egyének hálózatba szerveződve, egymással együttműködésben, szinergiában teremtenek még nagyobb értéket, lehetőséget.

A Simonyi Nagykövet feladata tehát, hogy „nyitott szemmel” járva-kelve saját mikrokörnyezetében (család, barátok, munkahely) terjessze a vállalkozói lehetőségeket, melyek a Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központ vállalkozói ökoszisztémájában adódnak, s inspirálja vállalkozói aktivitásra azokat, akik részéről már elhangzott az a mondat, hogy „Mekkora üzletet lehetne …-ból csinálni!”. Ne hagyjuk, hogy ez a „Mekkora…” felismerés lesorvadjon, adjuk meg mindenkinek a lehetőséget, hogy a Simonyi ökoszisztémában megtalálja a megfelelő partnert, aktivitást, hogy üzleti önállósága kapcsán dédelgetett álma megvalósuljon.

Legyél Te is Simonyi Nagykövet!

Ha vállalod a szerepet, akkor küld el nekünk:

  1. Fotódat;
  2. Önéletrajzodat;
  3. Motivációidat (egy-egy szóban, gondolatban);
  4. Tervedet, hogy hol terjesztenéd a szemléletmódot.

Reméljük, hogy Tagjaink sorában üdvözölhetünk!

A Simonyi Vállalkozói Ökoszisztéma Tagjai