Három siker sztori, melyek a Simonyi BEDC Programjaiban kezdték meg útjukat.

Györkő Dorisz p, 2018/09/07 - 13:03

Inspirálódj és legyél Te a következő, aki megvalósítja álmait!

Skillversum

Szüts Bálint a Skillversum ötletgazdája 1,5 éve jelentkezett Programunkba. Bálint az elmúlt időszakban csapatával együtt létrehozott egy közösségen alapuló karrier- és tudásfejlesztő oldalt, aminek már 1300 felhasználója van. Az oldal célja, hogy ingyenesen le- és feltölthető jegyzeteket biztosítson a hallgatók számára, a közösségi oldalak előnyeinek kihasználása mellett.

A Skillversum egyre népszerűbb, egyre több helyen lehet vele találkozni. Olvasd el, mit írt róla a Pécsma.

 

Moment

Rigő Gergő is az Inkubációs Programunkba kezdte kidolgozni ötletét és azóta már létrehozta a Moment randiappot. Az applikáció lényege, hogy a felhasználók  kapcsolatba léphetnek azokkal a személyekkel, akik a közvetlen közelükben vannak vagy voltak valamikor a nap folyamán, de valamilyen oknál fogva nincs/nem volt lehetőségük megismerkedni egymással.

Látogass el az applikáció facebook oldalára, ahol további információkat olvashatsz az appról!

Ha pedig randizni szeretnél, ingyenesen le is töltheted Android vagy IOS telefonodra.

 

Buddyy

Komjáti Míra és Varga Bettina ötletére a Pécsma és a Nők Lapja Café is nemrég felfigyelt. A lányok az Ideation kurzus keretében kezdték el fejleszteni ötletüket, majd folytatták a Simonyi Summer Social Entrepreneurship Programban. A sok munkának köszönhetően hamarosan elérhetővé válik az első próbeverzió a pécsi tanárok számára.

A Buddyy egy olyan elektronikus platform, ahol a tanárok plusz feladatokat tudnak adni a diákoknak, színes, játékos formában. A platform célja, hogy segítségével a diákok játszva, könnyedén sajátítsák el a tananyagokat.

 

Ha Te is szeretnél hasonló sikereket elérni, ne habozz jelentkezz február 15-ig a Simonyi 5let Outlet ötletversenyre vagy vedd fel a Simonyi Inkubációs Program választható tárgyat a Neptunon keresztül!